Sista måndagen

Det är sista måndagen i skolan. Det känns väldigt bra och en viss person är inte här så det känns ännu bättre. Får se vad som händer senare idag men än sålänge har det varit bra. Solen skiner också å värmer min själ. Däremot så har jag svårt å se på mej själv i spegeln igen. Jag äter ju men jag vill inte igen... Bah... Aja...
Jag skriver massor å jag tar alltid nya väger. Det blir aldrig som jag tänkt. det är ganska drygt inte ens i bloggen. Jag skulle inte skriva om maten å spegeln men titta det gjorde jag ändå.
Jag har Walking Dead på hjärnan!! Men jag drömde som tur var inte om Zombies!
Jag älskar Steven Yeun han e fin!
/Pon

Insidious

Jag säger om denna film. Hjälp, läskig. Var ett tag sedan jag blev så rädd för en film. Såg den i lördags
Den var grym å jag ska köpa den tror jag. Liked it. Hela publiken var riktiga räddharar med fan. De skrek å hade sig. Jag höll mig till att hoppa till å krama min jacka. Den var bra iaf! Se den om du vill bli skraj. Säger inget om handlingen. Den var helt enkelt väldigt sevärd. Tack grabbar för man fick hänga med å se den.
/Pon

<div style="text-align: left;">Jag säger om denna film. Hjälp, läskig. Var ett tag sedan jag blev så rädd för en film. Såg den i lördags.</div>
<div style="text-align: left;">Den var grym å jag ska köpa den tror jag. Liked it. Hela publiken var riktiga räddharar med fan. De skrek å hade sig. Jag höll mig till att hoppa till å krama min jacka. Den var bra iaf! Se den om du vill bli skraj. Säger inget om handlingen. Den var helt enkelt väldigt sevärd. Tack grabbar för man fick hänga med å se den.</div>
<div style="text-align: left;">/Pon</div>

Händelserik helg

Den började redan i torsdags. Fick besök av mr C då. Det var mysigt. Vi såg på film och sov ihop. Han lagar god mat för övrigt. Vi såg bland annat Vampire in Brooklyn å Secret Window.
Sedan vare fredag. Då kom Lee över å vi myste med god kyklingsoppa å film. Det bled Phantom of the Opera, gillade den mycket. Får införskaffa den. Sedan såg vi på Bernard och Bianca. Den första. Vi såg oxå allt extra material bland annat en dokumänter om vattenfåglar. Wth? hahaha helt knas tycker jag. Men ganska roande ändå. haha...
Sedan blev det lördag å vi skulle starta dagen med marknad i Osby... Grejen var bara den att den var på fredagen så epic fail. Det blev glass istället å iskaffe. Sedan åkte vi till K-stad å checka nåra affärer. Efter det vidare till Maxi för att handla biogodis. Vi köpte filmer också. Inte bra när man e fattig! Men Pon älskar film! Köpte tre stycken. Looove. Sedan for vi iväg till Tollarp. Därifrån hoppade vi in i hör å häpna en Volvo å drog vidare ner till Malmö för att se på bio å käka. Det blev pizza hut å Tropical Chicken för mig. Mmmmm den var god. Pasta med kyckling. Var inte sugen på pizza. Sen filmen... Den får ett separat inlägg. Efter filmen... ja... då blev det ganska jobbigt. Hände en tråkig grej och vi fick dra till Lund.
Det är jätte ledsamt när ens vän lider. Jag tänker på dig och hoppas det löser sig. Kramar till dej min vän!
Sedan blev det hemväg.
Söndag innebar lata dagen å vi såg the walking dead alla eps å extra material sedan såg vi the exorcist. Jag kommer fan ha mardrömmar inatt känner jag. Zombies, drömmer alltid om det när jag har mardröm. Iiip...
Vi var bara hemma hela dagen jag å Pooh. Eller hon var ute å köpte mjölk. Good girl! hhaha
Nu skriver jag  på en fanfic sen blire sova...
Tänker på dej kom ihåg det!
/Pon

Helg

Nu är det helg för mig. Känns skönt har egentligen skolarbete jag måste ta tag i. Men jaja... Översätta en pjäs är så jäkla tråkigt. Kanske ska skriva en ny istället? Ja... Kan skriva den direkt på engelska kanske.
Jag läste en väns blogg idag och det gjorde mig lite lessen. Du är ju inte ensam tjejen. Jag bryr mig om dej. Som du bryr dej om mej. Blommorna vissnade men låttexten sitter kvar på kylen.
Jag försöker bry mej jätte mycket om folk. Ibland så det blir för mycket. Blir sliten itu mellan folk.
Om jag är med en måste jag välja bort någon annan. Det är så det känns ibland. Lite surt. Det är ju inte meningen att såra då. Men ja... Har pratat med pappa om att jag tycker sånt är jobbigt. Men jag har alltid hamnat i sånna situationer. Var sliten mellan två kompisgäng i gymnasiet också. Det kändes som man svek folk när man valde några av dem. Men jag försökte ju vara vän med alla!!
Jag älskar mina vänner! Ni är få men ni är bäst.
kram på er
/Alice

Fika snart

Känns som helgen redan börjat men det har den inte egentligen. Blir en mysig helg. Först besök idag, sedan imorgon av min stjärna Lee. Sen blir det bio i malmö med C och min flowerpot...
Det blir en hel del film i helgen!
Fan vad jag älskar gamla skräckfilmer med gamla menar jag från 80-talet. Halloween är awesome!! Oppa!! Vi måste se trean i helgen! Looove it! Sen vill jag se the exoricist med!
Känns som en bra dag...
Så länge man inte ser några sjuor eller hur? 7or e läskigt.
/Pon

Förlorade oskulden

Hahaha idag testade jag att röka. Ville se vad grejen var på mina egna villkor liksom. Folk har tjatat på mig förut men då har jag alltid sagt nej. Nu testade jag level. Och det var inte gott direkt och jag hosta en del. Men det var inte så äckligt heller. Folk har sagt mig att det är jätte hemskt första gången men det vare ju inte. Det gav dessuom en ganska avslappnad känsla. Känner mig tillfreds liksom. Nej jag tycker inte att man ska börja röka. Men kan hända att jag testar igen. Däremot snus kommer jag aldrig testa. Tycker hela grejen är ganska äcklig särskilt lössnus. Men jag har inget emot att andra snusar det skadar åtminstone inte folk som rökning gör. Det skadar ju folk runt omkring. Folk som står å röker vid sina barn. Det kan jag inte med. Ge ungen fula C eller?
Nu luktar kläderna rök...
hahaha... känner mej ändå härligt avslappnad...
/Alice

Min Inspiration! Brian Joo!

I alla fall till namnet på bloggen! Den kommer från hans skiva manifold och låten bullet. Han är en mycket vacker och sexig man! hahaha
/Alice

Nu ska jag testa blogg.se

Det verkar ganska svårt med html men tack vare min goda vän Blake så har det fixat sig. Det blev riktigt fint. Det känns lite som en nystart med den här bloggen. Den gamla ska jag behålla men ska från och med nu skriva på denna.

Igår var en mysig dag med Pooh, vi såg på film och käkade pizza. Slappa söndagen liksom. Orkade knappt poppa popcorn. Vi såg på två exorcistfilmer. De var bra iaf den ena.

Tyvärr slog söndagsångesten till när jag kom hem. Jag kände av den direkt när jag ställde mig i duschen. Det gjorde så ont precis överallt. Jag tänkte för mycket. Jag kunde inte engagera mig när jag pratade med Chricke heller. Allt han sa studsade ut igen. Jag tar inte komplimanger särskilt bra. De sätter sig inte liksom. Jag kan inte ta det. Igår gjorde jag bara ont i själen. Orkade knappt... Sedan när jag släckte lampan för å sova slog den till på riktigt. Paniken växte liksom. Den blev starkare och starkare och jag gick för att leta efter ehm min tryckavlastare. Den var inte på plats. Så paniken slog till ännu mer. jag slet ut saker och var allmänt galen och andades våldsamt. Jag hade tidigare försökt skriva av mig men det hade inte gått. Tankarna hade gnagt för mycket. "Du är inte värd, du är inte värd... du är ful... feta ko!" I vilket fall... jag hittade den till slut och det tog väldigt mycket innan jag till slut lugnade ner mitt hjärta och jag äntligen mådde bättre. Det är en tillfällig lösming jag vet men annars hade jag inte kunnat gå till skolan idag.

Nu väntar jag på infofikat
/Alice aka Pon

RSS 2.0