Kristianstad

Jag var en sväng i Kristianstad idag. Jag skulle till polisen och fixa ett nytt pass och det har jag gjort! Det kista 400 spänn inte så jävla billigt kanske. Inte när man är fattig i alla fall.

Sedan gick jag upp på Stan en sväng. Jag hade två tjejer bakom mig som disskuterade Twitter och blogga. Jag har blivit värsta beroende sa den ena. Jag började nästa fnissa. Hon typ twitter bla bla bla... Blogga bla bla... Jag bah tönt. Sen insåg jag jag e fan likadan.

Jag köpte mig en Mcflurry daim och den här gången fick jag en. Thank you very much! Förra gången fast det ju ingen glass påstod dem.

Sedan njöt jag av solen och tittade i lite affärer.

Jag måste säga att alla bokhandlar mobbar ut Sydkorea jag letade efter en resehandbok. Hittade ingen någonstans och jag letade på tre ställen. Fast på Åhlens hittade jag inga reseböcker alls så jag kollade nog inte riktigt rätt. Men Oppa distraherade mig på telefonen så...

Får beställa från nätet. Nätet platsen där allt finns...

Nu ska jag väl försöka äta... Men först ska jag maila CDON och klaga på en grej angående min skiva..

/Pon

Eric Saade, Saade Vol 1

Erics nya skiva är helt underbar. Jag älskar verkligen Me and my Radio, Hearts in the air och Echo. Men jag älskar alla låtarna. Helt underbart! Made my day! Signerad är min skiva med. Love love... Så jävla bra skiva. Helt underbart... Fastnade för lyricsen i Me and my radio.


Come and rip my heart out

Bleeding heart out

I can't take this pain anymore now

All I do is think of you tonight

And now I'm so lonely

Just me and my radio....

Etc... love it!


Eric can always make me feel better. He's made of pop!

/Pon


Jag vill härifrån

Glimåkra, hålan som Gude glömde. Trots det kristna sättet. Men jag hör inte hemma här. Det gör jag verkligen inte. Jag längtar härifrån. Jag vill se något annat, göra något annat. Står inte ut med ensamheten. Ångesten byggs på sakta. Jag kan putta på den lite med att skriva och eller se på The Big Bang Theory eller How I met your mother. Men jag orkar inte se film längre. Det kräver för mycket koncentration. Harry Potter funkar med. Jag lyssnar på böckerna när jag är ute och går. Promenad funkar. Saker som gör att jag slipper tänka funkar. Det tär bara att skriva detta. Energin går åt till att kämpa emot ångesten.

Jag är yr igen också. Fan blir typiskt sånthär tyck synd om mig inlägg. I vilket fall. Jag har ätit. Jag har gjort det! Kom igen kroppen fatta det!

Jag äter bättre när jag har folk omkring. Psykolgen tycker jag ska vara bland folk. Men åka hem? Jag + min mamma är lika med katastrof. Pappa bor för litet. Skulle stå ut hos morsan i tre dar sen skulle de krakilera. Om jag stavar dåligt är det för att bokstäverna hoppar lite.

Det enda bra denna veckan är att Erics nya skiva kommer imorgon! Som jag längtat efter den. Har inte ens lyssnat på några preivews. Vill inte sabba upplevelsen.

Lever för Eric denna veckan...

Aaaj... orkar inte mer...

/Pon

Dream

A dream
He's a dream
Beautiful
All I need

Oh beautiful dream
Dwell in my soul
Oh dream
You have to believe

Nothing else
But a dream
All I ever wanted
My dream

He's my wish
Oh beautiful wish
If you were true
I'd be a dream too

/Pon

Härlig dröm igen!

Jag vaknade inatt av en ashärlig dröm. Jag var på Gröna Lund. Jag skulle se Eric Saade. Men jag fick inte bara se honom. Jag träffade honom och jag minns inte hur det gick till men fan vad go han va igen. Mina drömmar eskalerar verkligen. I vilket fall jag gick mot scenen med honom. Vi höll handen och det var as mys. Men istället för att gå upp på den ställde vi oss i publiken och tittat på varandra. Sedan kysste han mig och det djupt. Vi började hångla och det var hur fint som helst. Plötsligt mitt bland att folk som glodde tog vi på varandra och vi ville verkligen ha varandra. Men sedan insåg vi att vi var mitt i publiken. Då låg jag på rygg och han var lutad över mig. Sen vaknade jag dumt nog. Men fan vilken härlig dröm! Jag älskar när jag drömmer om honom. Vaknade med ett leende på läpparna i morse.

Har varit ute å gått å har skavsår på stortån å på en av de små tårna på samma fot... greaaat. Men det e mysigt att lyssna på Harry Potter och drömma sig bort till sagans land. Till Hogwarts jag vill dit...

Det börjar tära nu på mig ensamheten. Det svider faktiskt att ingen vill hälsa på mig. Känner mej så bortglömd. Har ingenstans att åka heller. Suck... Man blir bortglömd när man åker till små hålor.

Har skickat in mer grejer angående Sydkorea nu... förändringens vind drar sakta i mig!

/Pon

Ojoj...

Jag plockade ur mina piercings idag! Den i tungan och den i läppen. Den i läppen kan jag säkert sätta tillbaka igen om jag ångrar mig under dagen men den i tungan är nog körd snart. Vet inte hur lång tid det tar innan den läker ihop.

Det känns konstigt. Inte nog med att tungan känns underligt tom och platt men det känns lite konstigt inuti. De har ju varit en del av mig i flera år särskilt den i läppen. Sen 2006 eller nått sånt... Tattsen e kvar iaf å dem älskar jag! Vill ha fler dock haha!

Vill nog pierca mig i öronen åtminstone.... Önskar att mina hål inte var så förbannat utöjda baah... Så fan heller att de drog ihop sig ordentligt. Får knappast i mina största pluggar men får i åtminstone 4 mm eller nått... Bah...
Är som att öronen fått barn eller nått... hahaha

Piercingen i näsan fick var kvar så länge i alla fall...

Nej kanske ska fixa mat eller bege mig ut och handla nått vill typ ha ägg kanske möjöigtvis i alla fall...

aja

See yaa

/Pon

Yr

Jag vet vad det innebär. Matbrist. Hjärnan får inte sin energi som den behöver. Men det fixas med ett glas juice.
Jag avskyr för övrigt när det inte går som jag tänkt mig och att folk inte kan hålla vad de lovar. Nån skulle komma och köpa min mikro men icke sa nicke! Skulle kommit vid 14 klockan är över 17. fuck you biaatch

Men jag blev av med datorbordet igår så nu står datorn i köket. Känns lagom mobbat. Dessutom slår jag typ skallen i lampan ovanför när jag ställer mig upp. Ännu mer mobbat.

Jag har börjat kolla mer riktigt på How I met your mother and I love love that show, Får en riktig crush på Ted hahaha... Så söt... Snart börjar jag väl se vibes också! haha eller snart...uhm...
Folk får gärna buda mer på min hårddisk jag vill bli av med den! Kom igen buda buda! hahaha'

Är dessutom haunted av a fucking fly. Den störde mej som fan när jag skulle sova å nu stlör den mig i köket. Är jag så intressant eller dumma sak! Dööööö

Måste söka till Korea snart börjar bli stressad. Vet hur lång tid det kan ta med CSN och annat drygt faan...

Anyway...

Ser mer film nu har redan hunnit se the runaways och the jonses. Gillade båda faktiskt!
/Pon

The Notebook

Såg just den filmen. Den var jätte msyig. Den fick mig dock att vilja få långt fint hår. Jag hatar mitt korta fula hår. Jag överväger dessutom attta ur mina piercings alla faktiskt även den i näsan. Inte de i öronen där vill jag fler. Vill även pierca bröstvårtan... Aaaaj hahaha...

Men iaf...

Egentligen är inte min frisyr ful. Emz har ju klippt den. I like it. Men jag är trött på den vill ha långt fint hår. Jag vill ha Lee hår! men mitt hår är platt och hemskt. Usch på det. Spelar ingen roll hur många ggr jag färgar. Är aldrig nöjd ändå.

jag vill ha kärlek. Filmen fick mig att inse det så jävla väl. I filmen var kärleken så fin! Jag vill, jag vill!

/Pon

Sydkorea

Wooaa.... Snart måste jag börja förbereda mig för det. Juni börjar redan gå mot sitt slut. Det känns lite läskigt faktiskt. Har ju aldrig varit där. Kan tänka mig att det är riktigt olikt Japan också. Jag lär få en kulturkrock i vilket fall. Men jag vågar åka ensam om det skulle va så. Men jag hoppas ju Emz kan åka med mig! Det är alltid roligare och billigare om man är två. Men vill mest att hon ska med för att jag kommer sakna henne så annars. Hon e min klippa!


Jag är fan aldrig stilla på samma plats nå länge. Kommer sakna mina vänner här i Sverige men saknar dem jag åkte ifrån när jag åkte hem från Japan med. Önskar jag hade kunnat stanna där istället. Det har varit bättre. Men samtidigt hade inte träffat min älskade Lee då. Hon är så underbar. Du är vacker min vän.


Ibland så har jag väldigt kort humör. Det är en svag sida hos mig. Jag borde jobba på det men risken e ju att jag ändå blir sur fast jag kanske får verktyg. Det är ju inte lätt att bara stänga av en sida hos sig själv. Räkna neråt från tio funkar ganska bra faktiskt. Men borde kanske skaffa en stressboll eller nått. Det kanske skulle funka bättre. Fan blev lite off-topic nu känner jag.


Lata dagar är det med. Jag ser mest på film. Igår såg jag tre stycken (eller jag tre och halv). I love you Philip Morris, Dream Boy och så såg jag klart Remember the Daze. Jag såg även The Yellow Handkerchief. Alla var faktiskt mer eller mindre bra. Dream Boy var hemsk och konstig men jag gillade den väldigt mycket ändå. Framtida DVDinköp? Vet inte faktiskt. Idag ska jag börja med att se Keith. Om någon har filmtips jag vill se nått liknade last song, a walk to remember eller according to Greta. Svenska eller engelska går ju bra. Ja de flesta språken men föredrar där jag kan se på min DVD å då får det inte vara lösa undertexter.  Jag är fortfarande jävligt off-topic…


Jag har sålt mitt wii! Det känns konstigt faktiskt. Var och skickade det igår. Det var nästan sorgligt haha. Men jag tror det har att göra med att jag sakta men säkert avslutar mitt liv i Sverige. Har tänkt bosätta mig utomlands. Det är drömmen även om jag kommer sakna mammas mat och svenskt godis som fan. Naturen också. Sveriges fina natur, bondgårdar och kor. Landet, landet… bada i sjöar… omg kommer sakna det… Jag vill bada!! Kanske ska ta mig till poolen här i veckan?


Avslutningsvis eller sensmoralen av den här sagan haha nu snackar jag bs men ändå. Det är jag åker till Sydkorea i höst om allt går i lås. Jag ska be för det till nån högre makt å Emz? Följ med mej!


(Shit nu har jag fått rätta massa skit. Kan bloggfan stavningsrätta åt mig eller? Det var det där med det korta humöret haha)


/Pon

Ibland får man räkna ner från tio

Ja usch ja. Ibland måste jag räkna neråt. Ibland blir jag riktigt sur för ingenting. Vänta brukar få mig på dåligt humör. Haha...

Idag har jag...

Väntat
Diktat
Pratat med Lee
Lyssnat på Simple Plan
Lyssnat på What's Up!
Funderat på en viss person
Mailat en viss person
Sa åt henne att sluta sms:a mig och ringa mig
Vill inte ha mer med henne att göra
Sen deleta jag alla mail från henne å till henne
Drukit kaffe
Övervägt att gå ut och gå
Tänkt att jag borde äta
Satt ut annons på en möbel
Köp den!
Klagat på att folk tar upp flera tider på tvättschemat!
Funderat på å se film
Börjat gilla nej älska What's Up!
Funderat på en ny story
Vaknat

Nej inte precis i den ordningen men ändå...

Saknar dej Lee!

Nu får jag nog räkna ner igen tror jag innan humöret går åt pipsvängen. Är det tecken på att jag borde laga mat? Eller ja laga haha... not gonna happen men värma nått iaf...

/Pon

Föll för frestelsen

Japp tog mig ut på en å en halvtimmes promenad. Nu funderar jag på att se film. Annars kommer jag börja på en ny text som jag har i bakhuvudet. Inspirerad av ett rollspel som jag körde med den som inte får nämnas vid namn (nej inte Voldemort) och inspirerad av att jag lyssnade på all time low. Love that band. Nya skivan är jätte bra.

Sitter å lyssnar på soundtracket till A Walk to Remember. Måste köpa den filmen. Den är jätte fin.

Usch snart kommer ensamma veckor i f'cking Glimåkra. Vill inte det känner jag usch vad tråkigt...
/Pon

Gå ut å gå?

Funderar på å gå ut å gå. Känner mej lite lost i huvudet. Vill skriva men e inte riktigt där tror jag. Men jag får se kanske ändå. Borde också läsa igenom texten. Den borde snart läggas ut. Se ifall adult tycker den är nått att ha. Hahaha.

Det kryper i mig att gå ut fan. Bara gå min vanliga runda. Den är välidgt lång dock men det var ett tag sedan.
Har egentligen inget bättre för mig. Har ganska många filmer å se ifsj men iaf.

/Pon

Bilen ville inte mera

Våran slitvarg ville inte mera idag haha. Slangen till kylarvätskan gick av. Så den spydde ut allt. Det gick inte så himla bra alltså. Så vi fick ringa bärgarn. Sen blev vi körda hem. Så kan det gå helt enkelt.

Utöver det... Fått ett mysigt brev av Lee

Känner att det är dax att skicka in ansökan nu också. Jag vill åka iväg liksom. I höst...

Jag känner mig färdig med Sverige nu. Framtiden ligger inte här för mig den är någonannanstans. Ett par år i Asien skulle kännas bra. Bygga ett nytt liv någonannanstans.

Det blev kort idag...

/Pon

Så det kan gå

Som min pjäs heter. Hahaha undrar förresten vad Gustav min lilla crush tyckte om min "pjäs" som inte är en pjäs utan en lång jävla fanfic på svenska istället haha. 60 sidor skickade jag till honom typ. hahah...

Anyway...

Nu är det verkligen över. Verkligen verkligen över.

Jag vet inte riktigt vad jag kände egentligen för C. Men jag var intresserad och glad över att ha träffat honom. Han gjorde mig mer levade och inte så fixerad vid vikt. Han tyckte ju om mig som jag var. Jag fick lite bekräftelse liksom. Jag kanske var kär jag vet inte. Jag är nog lite blockerad när det gäller sånt. Jag springer gärna åt andra hållet. Men det kanske hade gått om han hade velat hålla kvar i mig. Kanske, jag vet inte. Kanske inte... Nu får jag inte veta det.

Det känns som allt är mitt fel också. Mitt fel att jag ska flytta hem. Mitt fel att jag suger på allt som har med känslor å fysiskt att göra. Att jag är rädd.

Det var ju mitt fel att jag var stel och inte pratade med honom också. Men hur beter man sig egentligen när någon man känners anhörig har dött?

Hur beter man sej när man själv mår skit över en sak samtidigt som har med personen att göra. Som gör att man flyr åt andra hållet. Jag är rädd för fysisk kontakt å fixade inte att det gick så långt. Drog mig in i mig själv. liksom. Jag ville ha men klarade inte det. Sen fick jag ångest efteråt. Grym sådan med, orkade inte tänka på det. Blev skit avig å stel när jag såg C igen. Ville knappt krama honom. Kramen han fick kostade mej skit mycket. Ville inte hålla handen ens. Det var Pooh hela tiden. Pooh fick vara min hjälte. Jag älskar dig tjejen! I vilket fall...

Allt är mitt fel eller? Som vanligt?

Miss drygo skulle ha sagt att jag leker offer. Men det e jag la bra på.

/Pon

Avsked

Det är inte det lättaste att ta faväl av de man kommit att älska och respektera. Nu är ännu ett kapitel avslutat av mitt liv. Året på Glimåkra Folkhögskola är över. Jag lämnade den för att troligen aldrig återkomma. Det var en lättnad och en sorglig känsla samtidigt. Man har trots alla tvister gått i samma klass ett helt år. Man har bråkat, segrat och haft många skrivande stunder tillsammans. Det har varit inspirerande, jobbigt, roligt, fint och hemskt på samma gång. Många bråk men en hel del kärlek.

kärlek till Ingri, Lee, Oppa (Emma), Mattis med flera. Synd att jag inte hann lära känna dej bättre Mattis. Kommer sakna er alla.
Det tar mig tillbaka till avskedet i Leksand förra året. Det var med blandade känslor jag lämnade den skolan. Jag saknar er Fanny, Anna, Kajsa, Sabina, Kamilla med flera... Ni finns alltid i mitt hjärta. Kommer bäst ihåg att vi tittade på melodfiestivalen ihop... haha då tyckte jag Eric Saade var ganska töntig men nu är han min stora celebcrush. Tack vare er så... haha på gott å ont antar jag...

En tjej från gospel sjöng please remember idag. Det var det som fick igång mig. Jag grät å grät...

Please remember, please remember 
I was there for you and you were there for me 
Please remember our time together 
When time was yours and mine 
And we were wild and free 
Then remember, please remember, me. 

And how we laughed and how we smiled 
And how this world was yours and mine 
And how no dream was out of reach 
I stood by you, you stood by me 
We took each day and made it shine 
We wrote our names across the sky 
We ran so fast, we ran so free 
I had you and you had me. 

Yes I had you and you had me... Saknar er redan trots att jag nyss kom hem.

Tårarna rinner fortfarande....

/Pon

Slut snart

Snart slutar man på Glimåkra. Det ska bli skönt men lite lite sorgligt. Man har ju kommit till att lära känna några fina människor. Lee till exempel och sedan kommer man inte få någon mer individuell handledning. Det kommer vara lite tråkigt. För det var behövligt och en bra push.

Snart ska man söka till nästa äventyr. Det blir jag och Pooh på äventyr igen! Fan vad kul det kan bli om än läskigt. Stora världen här kommer jag!

Livet förändras verkligen hela tiden. Det är ganska sjukt faktiskt. Har träffat två stycken i år. Två killar varav det inte alls gått bra med den ena. Jag var inte redo för nått då. Sedan lyckades jag inte hålla kontakten något bra. Lite för på för mig. Det var i höstas det. Vilken pers... Men man fick i alla fall lite bekräftelse. Det kändes bra.

Lägenheten är uppsagd så ett par eller tre månader sedan flyttar jag hem! Det ska faktiskt bli skönt. 08an längtar hem. Fast kommer inte vilja vara där något länge. Bo hos morsa nej tack!!!

Jag hoppas att jag får vara mycket hos mina vänner istället. Saknar er tjejer Jenni å Anki. Grattis Anki till examen! Du är bäst!

/Pon

Bästa drömmen ever!

Jag hade en helt underbar dröm. Kommer tyvärr bara ihåg delar av den. Men de bästa delarna. Jag fick hångla med snyggingen där på bilden. Min typ extremnoja i världen. Han e så fin. Har haft flera msyiga drömmar om honom nu. Han tyckte verkligen om mig i drömmen. Oj vad jag inte ville vakna. Vi kysstes massor. Jag vet att vi var i ett hus och Eric var med mig där och vi hånglade. Sedan skulle ha göra nått så jag låg i sängen och väntade på honom. Att vänta på sin kärlek är underbart. I love when I dream about this guy!

/Pon

Bah

Var ju det där om att man skulle blogga då å då! Har varit dålig på det. Men hur många läser faktiskt? Troligen 1-2 stycken kanske av alla som jag gav min bloggadress.

Det är sommar äntligen!!! Grönt å vackert ute och solen värmer min kind.
Såg på två Robert Downey Jr filmer igår! Due date var jätte bra och The singing detective var hahaha också jätte bra men fucked up haha.
Tycker hela livet är så konstigt. Det händer så oväntade saker. I veckan måste jag skicka in ansökningar för att förändra mitt liv igen. Det blir en nystart! Det kan bli nått underbart att bara kasta sig ut där.
Jag har varit lite respektlös mot en viss Martin också, typ att jag inte hört av mig osv. Det är ju ganska elakt. Borde väl ha gjort det. Men det hade hänt så mycket. Sen när jag blir sur vet jag inte när jag ska hålla käften. Sa kanske nåra saker jag ångrar men så kan det vara ibland...
allmän fråga... om jag tar bort min facebook...vem saknar mej då?
/Pon

RSS 2.0